El pols de la ciutat. Febrer 2017

elisabet-ortega

En el debat del Pols de la Ciutat es va parlar sobre l’aprovació del inici del procés participatiu per la modificació el PGM on finalment es decidirà que fer amb el Torrent del Duc. Ara mateix hi ha sobre la taula 3 propostes, una on es podria recuperar totalment la zona amb la creació de 30.000 m2 de sostre industrial. La segona alternativa preveu un sostre de 8.000 m2 però no es podria recuperar tota la zona. La tercera opció es no fer res, opció que el nostre grup no volem. 

També vam parlar sobre la creació d’habitatge públic de llogar social a la nostra ciutat on estem totalment a favor pensant en les persones més vulnerables econòmicament per a que puguin pagar segons la seva capacitat i no ver-se obligades a marxar de Sant Feliu per no poder pagar un lloguer.


Posted

in

by

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: