L’ull al dia. 10 març 2017

elisabet ortega

El passat divendres la Presidenta del PP de Sant Feliu, Elisabet Ortega , va anar al programa L’ull al dia d’E-TV on va parlar sobre les votacions del Congrès del Partit Popular de Catalunya que es celebrarà els pròxims 25 i 26 de març a L’Hospitalet de Llobregat on Xavi Garcia Albiol serà escollit President.

També va explicar la votació del passat ple on Iniciativa per Catalunya va pressentar una moció per adherir Sant Feliu de Llobregat al Pacte pel referendum. Obviament el Partit Popular va votar en contra i la portaveu Elisabet Ortega va demar al alcalde si no hi havia après la lliçó quan al 2014 va afirmar al seu perfil de Facebook que s’havia sentit enganyat i utilitzat. El malament anomenat dret a decidir només és l’excusa dels separatistes per fer que aquells que no volen quedar malament davant d’ells els hi deixin fer. Una llàstima que Sant Feliu de Llobregat una ciutat que mai s’ha decantat per la ruptura tingui el seu Ajuntament ficat en aquest pacte que només utilitzaran el nom de la nostra ciutat per trencar la pau social.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: