45.000 € pel Pla Director de la Catedral de Sant Llorenç

Alberto Villagrasa, diputat provincial pel Partit Popular, encarregat d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha presentat l’inici del Pla Director de la catedral de Sant Llorenç del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. A la presentació també ha estat present el delegat de Patrimoni del Bisbat, Mn. Xavier Armengol.
Villagrasa ha explicat que “el Pla té com a objectiu planificar les intervencions per restaurar aquest edifici d’interès historicoartístic i adequar-lo als usos previstos preservant-ne el valor patrimonial”.
La Catedral necessita un Pla Director que fixi el full de ruta de tot el procés d’actualització de la Catedral. Cal fer una diagnosi del conjunt de patologies de la infraestructura, dels seus subministraments i dels serveis i que planifiqui, i pressuposti de manera que es pugui executar l’obra per fases per assolir el sanejament i l’adequació de la infraestructura per l’ús religiós, social i cultural.
Villagrasa ha explicat que des del servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL) es porta molt temps treballant per tirar endavant la contractació dels treballs de redacció del Pla Director de la Catedral, valorat en 45.000 €.
El Pla Director ha explicat Villagrasa ha de “incorporar un pla d’usos i serveis que vinculi la Catedral amb el patrimoni de l’espai, valorant els indrets del seu voltant per atendre la seva funció de dinamització de l’entorn”.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: