La legislatura neix donant l’esquena als problemes reals dels catalans

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui que “la legislatura neix donant l’esquena als problemes reals dels catalans”. En aquest sentit, ha destacat que “CiU està allunyada de la realitat, i en el seu discurs la presidenta del Parlament ni tan sols s’ha referit als 800.000 aturats o a les famílies que no arriben a final de mes”. Així mateix, ha assenyalat que “quan el Govern s’hauria de posar a treballar de manera immediata per retornar la confiança i l’estabilitat al país i lluitar contra la crisi econòmica, Mas està disposat a canviar el seu programa econòmic i social només per manenir la presidència de la Generalitat”.
Sánchez-Camacho ha assegurat que “el pacte entre CiU i ERC serà un pacte molt car per als catalans –els més perjudicats dels quals seran les classes mitjanes i els treballadors-, donat que suposarà la pujada d’impostos i l’increment de la despesa identitària, només amb la finalitat de construir estructures d’estat”. “Quan hauria de ser el moment de l’enteniment i el diàleg, CiU s’entesta en seguir equivocant-se i portar Catalunya a l’abisme”, ha afegit.
Així mateix, la presidenta del PPC ha reclamat que el debat d’investidura es porti a terme aquesta mateixa setmana, “perquè, desprès d’unes eleccions que ningú va entendre, la política catalanes no pot estar aturada per més temps”. En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha assenyalat que “el PPC començarà a treballar de manera immediata i sol·licitarem a tots els grups la consecució d’un gran pacte per l’ocupació”.
Finalment, Sánchez-Camacho ha reclamat a Artur Mas que “recuperi la responsabilitat i la serietat i no segueixi escrivint una de les pàgines més fosques de la nostra història”. Tanmateix, ha insistit en la idea que, en cas que fracassi el pacte entre ERC i CiU, “caldria plantejar-se un govern de concentració que es dediqui a lluitar contra la crisi econòmica i oblidi l’agenda independentista”.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: