L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat presenta al Congrés dels Diputats la reivindicació del soterrament

L’alcalde de Sant Feliu de Llobregat i els portaveus de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament, acompanyats d’un representant d’ERC, s’han reunit avui al Congrés dels Diputats amb els 5 grups de la Cambra per reivindicar el soterrament i traslladar una imatge clara d’unitat sobre aquesta qüestió.
Tots els grups parlamentaris han coincidit en la necessitat del soterrament de les vies i han mostrat de forma unànime el seu suport a l’execució del projecte a mig termini. El Partit Popular, que ja ha aprovat un esborrany dels pressupostos generals per al 2013 on no hi figura el soterrament, ha manifestat el seu compromís de que a mig termini es durà a terme la licitació de les obres.
L’alcalde de la ciutat, Jordi San José, ha valorat positivament la reunió i ha destacat que “no veníem amb la intenció de recollir un acord ja per al 2013, però sí amb la voluntat de manifestar la perseverança, la constància i la unitat de tota la ciutat i de tots els seus grups per aconseguir el pressupost necessari per a la licitació, i en tot cas el compromís que en el moment en què es recuperi la inversió pública de l’Estat, Sant Feliu sigui una prioritat per al Ministeri de Foment”.
A la reunió han assistit, per part de l’Ajuntament de Sant Feliu, l’alcalde de la ciutat, Jordi San José; la portaveu d’ICV-EUiA-ISF, Lídia Muñoz; Rosa Maria Martí, de CiU; Lourdes Borrell, del PSC; Sergi Jiménez, del PP; així com Oriol Bossa, en representació d’ERC. Per part dels grups amb representació al Congrés dels Diputats han assistit Daniel Serrano, del PP; Roman Ruiz per part del PSC; Pere Macias, de CiU; les diputades Ascensión de las Heras i Laia Ortiz per part del grup d’IU, ICV-EUiA, CHA; i Joan Tardà, d’ERC.
El soterrament de les vies, una reivindicació històrica a Sant Feliu des del 1980, no només ha de resoldre la seguretat al municipi sinó que també implica una millora del servei ferroviari a les comarques del Baix Llobregat i el Penedès. El projecte constructiu ja està redactat i validat pel Ministeri de Foment.
 
 
Font imatge. Fetasantfeliu.cat
 

Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: