Entrevista a Elisabet Ortega a L’ull al dia

11-noviembre-2Entrevista a Elisabet Ortega al programa de L’ull al dia d’ E-TV emès el 2 de novembre. Es va parlar sobre la moció que es va presentar al ple d’octubre demanant laïcitat a Sant Feliu. El PP va ser molt dur a la seva resposta per molts motius. Primer aquesta moció representa una manca de coneixement de la nostra ciutat ja que moltes coses que demanen ja es compleixen. Segon perque demanar que la administració promogui la laïcitat pot ser tan imparcial com promoure una confessió religiosa concreta. Tercer, oblidar les nostres arrels catòliques és oblidar qui som i d’on venim, el nostre escut és la graella de Sant Llorenç, les nostres festes són pel patró i pel copatró de Sant Feliu… Quart, obliden sempre la gran tasca social que fa l’Esglèsia a Sant Feliu i a la resta de ciutats. I per últim demar que els regidors no venerin imatges quan fan funció representativa es pot considerar un atac a la llibertat religiosa i Elisabet Ortega va deixar molt clar que si alguna vegada li demanen treure’s la creu que porta al coll es reserva la llibertat d’acudir als tribunals.


Posted

in

by

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: