El Govern haurà d’incloure l’ampliació del CAP El Pla al pla econòmic d’infraestructures de la Generalitat

CAP EL PLAEl portaveu adjunt del grup parlamentari del PPC, Santi Rodriguez, ha celebrat avui l’aprovació d’una proposta acordada amb la resta de grups parlamentaris que insta el Govern de la Generalitat a incloure l’ampliació del CAP El Pla de Sant Feliu de Llobregat al Pla Economicofinancer d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya 2016 (PEF 2016), amb l’objectiu d’iniciar-ne l’execució el darrer trimestre de 2016 tan bon punt s’aprovi el PEF.

L’ampliació del CAP El Pla és una demanda de ja fa anys del municipi de Sant Feliu de Llobregat, ha assenyalat Rodríguez recordant que a finals de 2011, el Servei Català de la Salut va elaborar una proposta que contemplava un nou servei de diagnòstic per imatge i un nou servei de salut mental, d’acord amb les necessitats del moment, preveient una ampliació de les actuals instal·lacions.

L’objectiu de l’ampliació era permetre també descongestionar el CAP Rambla i alhora recuperar el servei d’urgències nocturnes, “també reivindicat pels ciutadans del municipi i pel propi Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat”, ha explicat. En aquest sentit ha apuntat que l’any passat es va presentar el projecte d’ampliació del CAP El Pla, que representa una inversió de poc més d’1,9 milions d’euros, quina execució permetria les millores esmentades i, en definitiva, una millora de l’atenció sanitària pel veïnatge, format de forma majoritària per gent gran. “Avui donem un impuls final a aquesta reivindicació que permetrà als veïns gaudir de l’ampliació del CAP”, ha conclòs.


Posted

in

by

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: