Catalunya lliure de peatges

Dolors Montserrat

Notícia a ETV http://etv.xiptv.cat/informatiu-comarcal/capitol/21-juny-2016?s=282&e=385» target=»_blank»>aqui 

La candidata popular número 4 per la província de Barcelona, Dolors Montserrat ha dit avui a Vilafranca en el peatge de la AP-7 que “el Partit Popular es l’únic que porta en el seu programa electoral que Volem Catalunya lliure de peatges”.

Per Dolors Montserrat ” volem acabar amb aquests “escurabutxaques” que hem patit al Penedès on porten mes de 35 anys pagant cada dia els peatges de la AP-/ per anar a Barcelona, a treballar, a estudiar, a la universitat, al metge… ja que no tenim una nacional 340 desdoblada”.

La candidat ha afegit que “tenim clar que hem pagat amb escreix aquesta autopista. Per tant el Partit Popular ens comprometem, si tornem a governar, que quan s’acabin les concessions de les autopistes de la AP-7 no les renovarem”. En aquest sentit Dolors Montserrat ha parlat de com ha complert el partit Popular en el tema dels peatges i ha recordat que quan va governar (durant la legislatura d’Aznar) el partit Popular es va comprometre a treure els petges de la B-30 i quan es va acabar la concessió no la vam renovar, complint així amb el seu compromís. I també ha recordat com va ser amb un govern del partit Popular que es va aconseguir la gratuïtat del peatge del tram de Sant Sadurní, Subirats i Gelida, perquè “quan ens comprometem ho fem” – ha afegit.

Per la candidata “no es pot dir el mateix del govern de la Generalitat amb els seus peatges. A Catalunya hi ha moltes carreteres, la gestió de les quals corresponen a la Generalitat i són de pagament, i el govern de la Generalitat fa pagar-los tots a més d’altres peatges a l’ombra que paguem entre tots els catalans, encara que ni utilitzem ni tinguem cotxe”.

Finalment després de reiterar el compromís del PP, si governa després del 26 J, a eliminar els peatges de les concessions de les autopistes que es vagin caducant ha recordat que el primer tram del peatge de la AP-7, s’acaba la concessió al 2019 i el segon al 2021.

Dolors Montserrat ha fet aquestes declaracions durant una visita a Vilafranca on ha insistit en la necessitat d’un govern responsable i seriós per Espanya que continuï liderant reformes que creïn ocupació i creixement econòmic. “El 26J ens juguem tenir un govern de moderació que aposta per una Europa moderna i no es deixa arrossegar per radicalismes ni populismes que poden posar en perill la nostra democràcia i llençar per la borda tot allò que hem aconseguit fins ara”

Podeu veure la notícia al Informatiu Comarcal de’ ETV aqui


Posted

in

by

Comments

3 respuestas a “Catalunya lliure de peatges”

 1. Avatar de Jordi Casanovas i Saladrigas
  Jordi Casanovas i Saladrigas

  Toca felicitar al PP local de SF per emprar el català d’una punyetera vegada!

  Em feia grima veure que sempre parlaven amb el mateix idioma de la Guàrdia Civil!

  Me gusta

  1. Avatar de ppsantfeliu
   ppsantfeliu

   Los idiomas oficiales en Sant Feliu de Llobregat son el español y el catalán. Los usamos indistintamente y sin darle mayor importancia. Los idiomas son para comunicarse no para hacer confrontación alguna. Lamentamos profundamente que haya personas que aún no entiendan este concepto y busquen polémicas donde no las hay.

   Me gusta

 2. Avatar de Jordi Casanovas i Saladrigas
  Jordi Casanovas i Saladrigas

  l’ espanyol és l’ idioma del Franco i de la Guardia Civil.Res més a dir!

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: