Per una Diada de Tots

La Diada de Catalunya ha de ser motiu de celebració entre tots els catalans. Catalunya és la terra de l’avantguarda, de les oportunitats, de l’empenta i del coratge. La Catalunya emprenedora, innovadora i competitiva. És el reflex d’una societat oberta i plural, que ha buscat sempre el lideratge i ser referent en tots els àmbits. Catalunya ha estat i és una terra d’acollida, on s’ha gaudit d’una convivència integradora i de cohesió social. Aquests valors són els símbols de Catalunya que més orgullosos ens han de fer sentir. 
Al Partit Popular celebrem la festa dels catalans. Una Diada de tots en una Catalunya per a tots. És per això que reivindiquem la Senyera com la bandera que ens uneix i que no exclou. La bandera de la pluralitat de Catalunya, la que ens representa a tots. Una bandera amb història i sobretot amb futur. Avui és un dia festiu per a Catalunya que ha de servir per enfortir la nostra cultura i els nostres valors comuns. Volem que aquesta Diada sigui la del sentiment compartit de que aviat arrivaran temps més pròspers. 
Ara és el moment de superar reptes, d’abordar solucions pel present i per les futures generacions. Per això estem convençuts que Catalunya i la resta d’Espanya hem de sumar esforços i treballar junts sense confrontacions.
La nostra història comuna, els lligams sentimentals i les arrels culturals que ens uneixen suposen tot un passat conjunt, però també assenyalen un futur que encara està per escriure.
Cal recordar que l’Europa de la llibertat i del progrés és la que derrocava murs i va cerclar la unitat deixant de banda les diferències. Va ser l’anhel de viure en convivència i l’esperança d’un futur il·lusionant que va sumar la voluntat de construir entre tots un projecte comú. És el camí que vàrem traçar sabent tot el que ens uneix.
Avui, 11 de setembre, ens situem en el present encarant un futur d’optimisme, en la història real de com sortim junts de la crisi transformant allò que no ha funcionat. Construir i no destruir, en una Espanya i una Catalunya de tots. I ho diem clar i orgullosos. No ho diem a mitges. Nosaltres ho diem sense complexes perquè sentir-se català i espanyol són sentiments compatibles i no volem escollir només un i haver de rebutjar l’altre.
Catalunya sí, España también. Feliç Diada!
 Posted

in

by

Tags:

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: