El pols de la ciutat. Juliol 2016

07 julio

En el Pols de la ciutat del mes de juliol es va debatre la moció presentada per urgència al ple del mes de juny on es demanava a la Generalitat que no congelés l’aportació al Hospital Moisès Broggi. El Partit Popular vam votar a favor d’aquesta moció ja que és de vital importància que els serveis sanitaris estiguin degudament finançats. 

Tot i això tornem a dir el mateix sobre temes que no són estrictament de Sant Feliu, traslladar debats parlamentaris al Ple de Sant Feliu no aporta res de nou, ni dades d’interès ni rellevants. No diem que aquests temes no interessin a la ciutadania, és només que no tenim competència i debatir sobre segons que temes al Ple de Sant Feliu no arriba  a cap lloc i ens ocupa una gran part del temps que podríem dedicar a parlar de la nostra ciutat que al final ens vam presentar a unes eleccions per fer política municipal.


Posted

in

by

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: