Ple maig 2016

Captura de pantalla 2016-06-07 11.22.48

En el ple de maig es va parlar del soterrament una altra vegada. El moment de reclamar el soterrament és sempre i mai no ens cansarem de demanar-ho. En el mes de setembre vam anunciar que es presentaria una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per incloure una partida per revisar el projecte del soterrament de les vies a Sant Feliu de Llobregat. Podeu veure la notícia aqui. Això ara està passant i el Ministeri de Foment ha admès que l’única solució és fer un soterrament i ha descartat cap altra solució. Això ja es un pas guanyat.

També vam parlar sobre una moció de l’Associació de Veïns Roses on demanava negociar amb l’equip de govern com tornar els diners del IBI de 2014 per l’aprovació fora de termini de la pujada del tipus impositiu. Nosaltres vam votar a favor obviament ja que sempre hem defensat que l’IBI havia de baixar a la nostra ciutat. Tot i que reconeixem que ara potser no era el moment de pressentar aquesta moció ja que el tema està judicialitzat i ara toca esperar les sentències que dictin els tribunals sobre els recursos presentats.


Posted

in

,

by

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: